fannysvensson - Welcome To My Page

Alla inlägg under oktober 2013

Av Fanny Svensson - 15 oktober 2013 12:40

           

Den här hösten har varit jätte fint. Annars brukar det regna konstant och man fryser hela tiden. Det är skönt att det har varit så fint väder ute. Har varit jätte skönt att rida ut på långa skogsturer tycker jag.

Av Fanny Svensson - 15 oktober 2013 09:10

Står högst upp på önskelistan just nu.   

 

Av Fanny Svensson - 14 oktober 2013 23:54

Ikväll har jag haft stallmöte = massa fika. Fick sedan en förfrågan om en fotografering, men det kändes inte så nice efter två tårtbitar. Haha fettot har talat, men jag är sjukt sugen på att fota också så vem vet.    Fast är väldigt sugen på tårta också...    Säg bara inte nu det går ju bra med både och. Nej det går faktiskt inte bra om man vill ha fina bilder, man får faktiskt välja. Men man kan alltid belöna sig efter en fotografering med tårta.


Har pluggat i två timmar. Först gjorde jag ett prov, det gick fort och bra. Blev nog godkänd om jag fick 75 % ??

Lämnade sedan in ett uppdrag, men där satsar jag på ett högre betyg än 75 %...


Nu blir det sängen, så jäkla skönt!!! Har inte pluggat såhär intensivt på sex-sju år tror jag...

Av Fanny Svensson - 14 oktober 2013 09:42

Igår skulle jag hämta min pojkvän på jobbet. Sitter i bilen och dunkar hög musik. Det kommer fram en man (var säker att han skulle säga att jag hade parkerat för nära övergångstället). Men jag stod faktiskt på ett ställe där man får stå alldeles intill det. Han kommer närmare, så hissar ner rutan.


Allt blir helt svart.

Det jag minns:

  • Han luktade som en sönderrökt uteliggare.
  • Han tryckte in hela sin arm i bilen. Den var överallt!
  • Han försökte ta min mobil!!
  • Jag hissar upp rutan och vägrar släppa min mobil (mitt allt)
  • Han drar mobilen närmare sig
  • Jag gjorde illa han rejält
  • Hela min tumme blev klämd
  • Det gjorde riktigt ont
  • Han går bara därifrån
  • Jag låser alla dörrarna
  • Jag sitter med mobilen i handen
  • Jag funderar på vad jag ska göra, men kan inte tänka klart
  • Han går mot nästa bil som står bakom för att göra samma sak
  • Min pojkvän kommer, kollar noga att det är han innan jag öppnar
  • Vi åker därifrån och jag berättar hur skrämd jag blev.

Hemma sen äter vi glass och ser på Hangover 3, inte lika bra som dom andra filmerna. Men det var skönt att bara ta det lugnt. Man kanske skulle ha ringt till polisen så han inte ger sig på flera, men jag minns inte ens hur han såg ut. Minns bara lukten av rök..


Mys

Av Fanny Svensson - 13 oktober 2013 18:27

Hade en mysdag i stallet, städade undan lite grejer och tog fram lite som man inte behöver när det är varmt ute. Borde ha varit hemma och pluggat idag, men fixade mycket i stallet så det känns nice. Snart färdig med skolan hoppas jag. Såg på hoppningen på tv:n när jag kom hem också samtidigt som jag åt middag. Nu sitter jag och kollar på Pippi långstrump.


Jag åt en av dom vidrigaste maträtter jag nånsin ätit, om ni tycker det där är mycket sylt så kan ni dubbla det (minst). Bara för att det skulle gå att äta, åt såklart inte upp allt så är fortfarande jätte hungrig. Känns inte så kul att ställa sig vid spisen då man har failat en gång. Haha. Det gick inte att äta annars, kunde lika gärna ha ätit direkt ur syltburken.

 
  

Av Fanny Svensson - 13 oktober 2013 13:25

Eller jag har alltid tyckt om mig själv och jag värderar mig högt. Det är viktigt. Nu är det bara så att jag har börjat tänka på min hälsa. Igår hopptränade jag på dagen, sen var jag ute på en långpromenad. På kvällen fick jag abstinens över att man inte kan träna på något gym. Jag vill inte binda mig, men jag vill kunna gå på drop in även på lördagkvällar. Hade flera gym varit uppe på kvällar speciellt på helger hade inte folk festat/druckit så mycket som dom gör. I Norge var jag nästan alltid själv på gymmet på helgkvällar, men det var så skönt att få träna. Nu vill jag komma igång igen. 

 

Av Fanny Svensson - 13 oktober 2013 10:01

Ibland tror jag att många känner att dom har för lite pengar tillfälligt. Man vet att det blir bättre inom några månader och att man känner att ett lån skulle kunna vara aktuellt. Många gånger tvekar folk för det är höga räntor på snabba lån.


Jag har hittat en sida som heter Viaconto som faktiskt inte har så höga räntor, men det är snabba lån. Med snabba lån menas det att man betalar igen pengarna snabbt. Första gången man lånar kan man låna upp till 4000 kr, andra gången 5000 kr och om man lånar några gånger så kan man få låna max 6000 kr. Man väljer själv när man ska betala igen, men max är 30 dagar. Räntan beror på hur snabbt man kan betala igen, den blir alltså lägre om man betalar in bara efter någon dag.


För att kunna låna måste man vara 18 år gammal, folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt bankkonto.


Ett tips: låna aldrig mera pengar än vad du har råd att betala tillbaka.

Av Fanny Svensson - 12 oktober 2013 14:00

Hoppade lite idag. Ett kryss, räcke och en oxer. Det gick jätte bra. Hade 100 % kontroll, trodde typ inte det kunde kännas så bra när man hoppar på en häst jag bara har ridit i två veckor. Vi börjar hitta varandra så det känns ju super.   Det kommer att bli jätte mycket markarbete framöver, men jag tycker det är kul så det längtar jag till. 

 

Nästa gång får jag be pappa ta bilder när jag hoppar. Han var med, vill ju ha hjälp att höja o sänka!   

Presentation


Welcome to my page

Translate

Fråga mig

13 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggerfy

Länkar

RSS

Bloggportalen

Lucky Charms Rainbow

---


Ovido - Quiz & Flashcards