fannysvensson - Welcome To My Page

Alla inlägg under juni 2013

Av Fanny Svensson - 12 juni 2013 02:29

 

Bild på Banner från i vintras. Det har hänt riktigt mycket med henne när jag tänker efter.. Hon har verkligen utvecklats och jag har lärt mig mycket på henne. När jag hade henne i början vägra hon alltid ta upp fjärde hoven när man skulle kratsa hovarna, spelade inte någon roll vilken man började med. Det kunde ta 10-20 minuter ibland, eller nån enstaka gång. Och när hon väl lyfte på sista så hann man knappt blinka innan hoven var några centimeter ifrån fejset. Hon blir arg när jag gosar med andra hästar och en dag skulle jag ta hand om Roger. Så jag valde att kratsa hovarna på honom och ge han morötter. Då stod hon och kollade på honom och såg svartsjuk ut. När jag sedan tog ut henne så lyfte hon alla utan problem och ingen hov var på väg mot mitt fejs. Har aldrig varit så heller efter den där dagen. Hon fick massor av morötter och kärlek för att hon gjorde rätt. Hon är ofta nöjd med sig själv och ibland tycker hon synd om sig själv. Hon älskar all uppmärksamhet och beröm. När hon ser att jag kommer till stallet så får jag inte vara någon annanstans än hos henne, för då blir hon sur (en kort stund tills jag ger henne uppmärksamhet igen). Haha, hon är verkligen personlig på det.    

Av Fanny Svensson - 12 juni 2013 00:20

Vissa verkar ju göra det och sitta lika klistrade till varandra som tuggummi gör när man får det i håret. Jag tycker det är jätte viktigt att ha egen tid utan sin partner. Det är viktigt att älska sig själv för att kunna älska någon annan. Det är viktigt att göra saker som du själv mår bra av, alltså jag har en sån kväll just nu.


Jag kollar på Sex and the city, dricker te, har plockat undan alla mina kläder, bloggar nu, dunkar hög musik tills jag kom på vad klockan var. Ville ut och springa också men det är kanske konstigt att göra det efter tolv på kvällen? Så blev en kväll med ego-mys. Haha jag har även tagit mina vitaminer, en för att stabilisera mitt blodsocker så började blöda näsblod som vanligt. Får svårt att andas då, men ville inte bli sugen på någt mer då jag har gått upp när jag var sjuk. Så tog tabeletten trots allt, fick spruta in lite nässpray så var det bra efter 30 minuter.


Nej, men allvarligt. Man ska ha egen tid, det är jätte skönt nån gång ibland men verkligen inte för ofta. Vill man ha det för ofta är det bättre att gå skilda vägar tycker jag..   

Av Fanny Svensson - 8 juni 2013 11:38

Jobbar natt några veckor så det är väl det jag gör. Jobbade första gången i natt. Det var lite tungt men det gick. Känner att jag måste ta det lugnt än. Blir jätte fort trött. Så bjuder på några bilder så uppdaterar jag när jag har tid.. :D

Av Fanny Svensson - 6 juni 2013 22:50

Idag har jag ridit barbacka på Banner. Pappa o William var med så det var ju kul. Möte senare upp Joel o Denny så åkte vi till jops för att käka lite.. Efter det har jag suttit och prata med pappa om allt möjligt. Blir jätte konstigt att prata om framtiden. Vill ju verkligen inte bo kvar i Sverige när jag blir 40 så måste väl försöka göra någon plan åt det i alla fall... Har tänkt alldeles för mycket idag på allt och inget.. Är alldeles för djup ibland även om folk tror att jag är motsatsen. Nu somnar jag snart. Godnatt!

Av Fanny Svensson - 6 juni 2013 14:38

Jag har ridit barbacka idag. Så skönt att ha fått tillbaka balansen. Nu ska jag sola!

Av Fanny Svensson - 4 juni 2013 16:51

 

Plockade blommor i regnet. Jag vet att jag inte är som alla andra, men börjar få mer energi och blir lite rastlös av att inte jobba. Ska in på jobbet imorgon och testa lite. Så taggad!

 

Idag började jag smajla igen, det slutade snurra tidigare idag. Så hoppas verkligen att det inte börjar igen. Så försöker ta det lugnt så det inte börjar igen...

Av Fanny Svensson - 4 juni 2013 14:19

http://st.nu/sport/lokalt/1.5948550-bollkalle-utsatt-for-rasism-av-hammarbyklacken


Är det inte år 2013, borde vi inte ha kommit längre än så? Alla har rätt till en åsikt, men ibland kanske man borde vara tyst. Jag går inte och säger till folk på stan att dom har fula byxor eller att dom är feta även om jag tycker så, den åsikten behåller jag för mig själv. Har man något mot invandrare eller mot alla människor från andra kulturer kan man flytta långt in i dom svenska skogarna och knipa k*ft. Vi måste kunna acceptera att alla är olika varandra och att många kommer från olika kulturer.


En 14 årig pojke ska kunna stå som bollkalle utan att bli trakasserad. Det ska inte finnas några fula ord oavsett vad han har för ursprung. Han kan inte ändra på att han är mörk. Han som inte kunde hålla igen käften kan dock ändra på sitt beteende eller bara lära sig att hålla igen och kanske inte visa sig ute bland folk. Nu vet jag inte hur gammal han var, men om det är en vuxen man så borde han låsas in och få en behandling. Hur kan han leva med sig själv? Får många frågor jag skulle vilja ställa till den skyldige.. Jag var på matchen och jag märkte inget (satt på andra sidan), hade jag sett eller hört något hade det nog varit rätt synd om den som trakasserade lilla pojken. Hur känns det för bollkallen att stå där nästa gång Bajen kommer? Hade han varit min son hade han inte fått höra sånt igen, en kille i den åldern ska inte behöva ta sånt.


Jag var även på en match U21 Gif-Bajen för några veckor sedan. Då skrek BajenFans att Gifarnas målvakt ser ut som en banan? Han hörde ju det, för det såg man på hur han spelade.. Och varför kallar dom han banan, han hade gula kläder men han hade inte den hållningen och inte heller något skal på sig? Hur får dom det till banan. Det värsta är att dom tror att dom är så fyndiga, vilket dom inte är (STÖR MIG MEST PÅ DET TROR JAG).  Målisen ville inte gå nära BajenFans. Är det så BajenFans vill uppfattas?  Ska man inte längre kunna gå med sina barn/familj utan att dom ska skrika som huliganer? Man vill inte höra vad Bajenklacken sjunger. Tro mig, jag har sett tillräckligt med matcher för att kunna uttala mig. Har sett Ljungskile- Bajen, då kastade Bajenhuliganerna in en massa saker på plan. Varför inte bara peka ut värsta huliganerna och porta dom på livstid för all idrott i Sverige. Jag tror inte att Bajen som lag skulle må sämre av att slippa dom värsta, tror hellre dom vill ha trevliga supportrar. Nu är ju inte alla så i klacken heller, men många är väldigt stökiga.

Av Fanny Svensson - 3 juni 2013 22:18

1. Hur gammal är du om fem år?
– 28 år

2. Vem var den sista du träffade?
- Terese

3. Hur lång är du?
- Jag är 172 cm kanske

4. Vilken var den senaste film du sett?
- Alla älskar Alice

5. Är dina föräldrar gifta,sambos eller skilda?
- Skilda

6. Vilken ögonfärg har du?
- Ljusgrå

7. Vad skrämde dig som barn?
- Inget, jag var helt orädd och galen haha

8. Vem fick dig att skratta senast?
- Klas, my lover   

9. Har du stationär eller bärbar dator?
- Bärbar dator

10. Vilken är din favoritglass?
- Hmm, svårt men jag gillar piggelin bra mycket!

11. Vad dricker du till frukost?
- Vatten

12. Vill du ha barn?
- Nej nej nej, jag har ett bra liv jag trivs med så ser ingen anledning till att ändra på det..

13. Kan du några andra språk än svenska?
- Engelska, norska och lite spanska.

14. Mest nöjd med?
- Att jag är lycklig som har allt  

15. Minst nöjd med?
- Att jag är sjuk   

16. När vaknade du idag?
- Ca 07.30

17. Har du någon piercing?
- Naveln nu, men haft i läppen och i näsan också när jag var en liten dritunge.   

18. Din största vinst?
- Vet inte? Kanske om jag blir frisk snart, om jag får se det som vinst då?

19. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
- Facebook och mailen.

20. Vad ska du göra när du har svarat klart på alla frågor?
- Kolla på film.   

Presentation


Welcome to my page

Translate

Fråga mig

13 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggerfy

Länkar

RSS

Bloggportalen

Lucky Charms Rainbow

---


Ovido - Quiz & Flashcards