fannysvensson - Welcome To My Page

Alla inlägg under juni 2011

Av Fanny Svensson - 20 juni 2011 22:16

DAGENS VILL HA: Sommarlov.
DAGENS KLÄDSEL: Svarta shorts, först en limegrön t-shirt sen råka jag spilla på den så fick byta om till ett hallonrött linne.
DAGENS SMINK: Lite ögonskygga mascara, eyeliner och lite solpuder.
DAGENS FRISYR: Den vanliga.
DAGENS HÄNDELSE: Att vara ledig. ;)
DAGENS LÅT:  Hmm vet inte?
DAGENS PLANER: Se färdigt på Falkfilmen sen sova.
DAGENS SAKNAD: Solarium, får gå dit imorgon!
DAGENS DUMMASTE: Att ingen förstår hur bra jag är...
DAGENS SJUKA: Kramsjuka
DAGENS DROG: Godis, chips och dipp.
DAGENS ROLIGASTE: Efter att jag hade rensat avloppet, så jäkla stolt över mig själv.
DAGENS FAVORIT: Kl*s
DAGENS KÖP: Chokladmilkshake
DAGENS GODIS: Remmar.
DAGENS HUMÖR: Perfekt.
DAGENS ORD: Fuuuul ;)

Av Fanny Svensson - 20 juni 2011 12:31

Ledig idag, så ska förbi någon affär och köpa riktiga handskar som täcker bra då jag ska göra rent avloppet. Skulle ha gjort det här för flera månader sedan, men eftersom jag väntat så länge kommer det vara ännu äckligare. Jag är rädd för avlopp, och då är jag seriös.


Ska följa med till golfbanan idag också, men jag spelar inte. Hihi! Nu målar jag naglarna, ska måla andra handen nu så kan inte blogga mer nu..  

Av Fanny Svensson - 19 juni 2011 23:22

Det värsta som finns just nu är idioter, inte vilka idioter som helst. Utan idioter som säger att tjejer och killar får skylla sig själv om dom blir våldtagna då dom går lättklädda. Sex mot ens egna vilja är inte okej. Om jag är naken på stan, en kille hoppar på mig och jag säger nej  och han fortsätter så är det våldtäkt. Det spelar ingen roll hur mycket kläder personen har på sig? Det som spelar roll är om han gör något mot min vilja...


Som är det värre då en muslimsk kvinna med massor av kläder blir våldtagen än när en lättklädd svensk tjej blir våldtagen? Många säger att det är värre då den muslimska kvinnan blir våldtagen. För svenska tjejen får skylla sig själv för att hon var så lättklädd. Fast det inte dom förstår är att det är våldtäktsmannens fel. Annars hade det aldrig hänt. Eller har jag missat något?


Och om ni är såna äckel som tycker att tjejer och killar måste anpassa sin klädsel för att inte bli våldtagna får gärna gå och kastrera er nu tack.


Ni kan gå ut och dansa helt nakna om ni vill, ni är inte mindre värda för det. Men om ni skulle bli våldtagna skulle många säga att det är erat egna fel. Helt fel enligt mig, enligt mig så ska ingen behöva bli våldtagen och tjejer ska inte behöva tänka på det. Det är killarna som ska kastreras om dom inte kan hantera såna situationer.   

Av Fanny Svensson - 19 juni 2011 13:45

Jag är nog världens töntigaste tjej. Jag ska åka utomlands med pappa och min bror William den 12 juli, och jag oroar mig redan för flygresan. Har suttit och kollat i timmar på tåg och buss ner istället. Fast hur töntigt är inte det? Jag måste förstå att planet inte kommer att krascha, det går flera plan varje dag som inte kraschar. Suttit och kollat på massa tv-program och klipp då plan kraschar och jag skakar då jag ser på det. Funderar på att anmäla mig till någon slags terapi innan resan`? Är det någon av er som har erfarenhet av rädd-för-att-flyga-terapi?


På Filippinerna grinade jag då jag såg ett plan jag trodde vi skulle flyga med, det var samma bolag men jag klarade mig undan som tur var. Hade inte levt idag om jag hade flygit med det. Har bild på det.


  Skakar då jag ser bilden till och med, dom andra som skulle flyga kollade konstigt på mig. Jag skrek då ett plan landade i Filippinerna också! Det studsa så mycket, jag hade säkert lyckats landa planet bättre.


Finns det någon mer än mig som är flygrädd? Isåfall vad gör ni åt problemet? Jag har bestämt mig för att det här blir min sista flygresa även om jag överlever...

Av Fanny Svensson - 18 juni 2011 22:26

Varit på bio ikväll, såg Hangover part 2. Tyckte om både ettan och tvåan faktiskt. Annars brukar jag sällan gilla tvåan, men den här var riktigt underhållande! Så se den om ni har humor.  


Känner mig äcklig nu, gillar inte att sitta där många andra brukar sitta. Får panik och vill bara in i duschen. Så lika bra att jag hoppar in på en gång. Hihi!

Av Fanny Svensson - 18 juni 2011 12:33

Kanske skaffar lugg nästa gång jag klipper mig? Har tyvärr lite svårt att ha lugg då jag har en virvel i pannan. Så den delar upp sig. Ni kanske förstår vad jag menar?

    

Av Fanny Svensson - 18 juni 2011 10:50

Är det bara jag som tycker det är snyggt att vara blond? 

Presentation


Welcome to my page

Translate

Fråga mig

13 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggerfy

Länkar

RSS

Bloggportalen

Lucky Charms Rainbow

---


Ovido - Quiz & Flashcards