Direktlänk till inlägg 19 september 2015
Till förrätt åt vi chevre, rödbetor, honung och rostade pinjenötter som hade varor i ugnen. Det är gott tycker jag! ;) Toppade med ruccolasallad.
Till varmrätt blev det hasselbackspotatis med pepparbiff och grönpepparsås. Det var också gott, jag gillar ju rätt rött kött så min biff stekte jag bara 90 sekunder. Älsklingen vill ha det mer genomstekt så det blev nog nästan den dubbla tiden då biffarna var så tjocka.
Det var längesen jag lagade mat på riktigt, men jag tycker faktiskt att det är kul ibland. :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 |
13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 |
|||
21 | 22 | 23 |
24 |
25 | 26 |
27 | |||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|