fannysvensson - Welcome To My Page

Alla inlägg under september 2012

=

Av Fanny Svensson - 26 september 2012 19:32

Har typ inga nya bilder på mig. Får väl fixa det nån gång? Fast ni får nöja er med det här tills vidare.


Jag kommer snart att få panik, har bott i Sundsvall i snart en månad? Känns som tiden bara rinner iväg...

Snart fyller jag 23 år. Det är inte lite..

Sen så suger min blogg nu också, men det är för att jag har mycket att göra.. Undra hur det blir sen om jag får jobb? Då kanske jag lägger ner helt och hållet.   


Av Fanny Svensson - 21 september 2012 21:47

Idag har jag varit i birsta och shoppat. Det var sjuukt lång kö in till expert. Blev lunch på ikea(en sallad). Till middag blev det kinamat hos min pappa.:-) Har blivit lite skumpa ikväll. Nu blir det film!

Av Fanny Svensson - 17 september 2012 23:15

Jag har varit på landet och bara tagit det lugnt. Har gått runt i skogen och tänkt på livet. Haha! Låter kanske inte som mig men jag har haft det jätte skönt. Har haft mobilen avslagen och har inte kollat internet nånting. Tror att fler skulle behöva ta några såna här dagar som jag har gjort det nu. Det var verkligen inget jag trodde att jag behövde, men nu mår jag prima. Längtade väldigt mycket till butikerna idag så åkte in till stan och tog min vanliga runda på stan, då kändes det helt igen. Saknar bara mina vänner och min pojkvän nu! Min pojkvän ser jag imorgon och mina vänner snart  med hoppas jag?   


Innan jag åkte ut hit råka jag köpa en väldigt fin väska (bilder kommer senare). Den är så fin att jag inte ens vill använda den? Är det normalt att köpa en väska som är så fin att man inte ens tänker använda den? Jo det kommer jag göra, men inte än. Måste först förstå att jag har köpt den... Kanske inte det bästa att köpa då jag inte har någon inkomst. Men jag tänker då inte gräva ner mig i skiten bara för det.   


Letar just nu efter stövlar (måste ha nya i höst och det är ju nu). Så jag har lite panik kan man säga, hittade ett par svarta sjukt fina som satt riktigt bra på mina ben. Problemet är att jag inte använder mina saker så länge och jag sliter ut saker väldigt fort. Är det värt att lägga 6800 kr på ett par stövlar som sitter som dom ska göra? När jag provade andra idag blev jag frustrerad för att dom inte alls satt lika fint och att alla lågprisstövlar är för folk med tjocka vader. Finns inga stövlar för dom med smala vader och jag är inte ens smal. Det hade jag tänkt bli, men det får dröja tills vidare. Är så sjukt irriterande att folk har hetsat så mycket att det finns inget för tjocka personer, men nu finns inget för smala? Hallå? Är målet att alla ska bli fetton eller?


Jag kan också gå in på dom svenska billga skokedjorna och köpa ett par stövlar som håller i 3 dagar och kostar 400 kr, sen så ska jag växa i dom. Det är ju inte precis min dröm? Så jag struntar i det, men vad finns kvar till mig då? Jo stövlarna för 6800 kr. Jag har inte dom pengarna just nu för att lägga på ett par stövlar. Fast jag ser det lite från andra sidan, mycket hellre dom än tjockisstövlarna som jag måste växa i. Det kommer kosta mer än 6400 kr att göda upp mig så. Lås in mig på en grisfarm, snälla!!


Hoppas ni förstår vad jag menar. Just nu är jag lite förbannad rent ut sagt. Bli inte arg på mig, bli arg på skokedjorna. Tack för mig! 


Av Fanny Svensson - 14 september 2012 12:45

 

Även om ni kanske inte tror det här om mig så gillar jag faktiskt skogen. Tycker det är mysigt att gå runt och plocka svamp/bär. Det är så avkopplande ibland och det är så tyst. Det värsta är om det är lerigt då är det inte så kul, jag har ju gummistövlar men inte hjälper det alla gånger. Jag är en riktig lortgris!


Ihelgen har jag tänkt spendera lite tid i skogen, men det är inte så kul att vara där just nu då det är älgjakt..

Av Fanny Svensson - 13 september 2012 18:33

Idag blev det tyvärr inget köp av blommor. Hade ingen ork efter att posten hade kommit (fick fylla ut 10-20 olika papper med dumma frågor). Så får göra det till veckan istället.    

Två bilder på mig, kanske inte så jätte snygg men men det är jag i alla fall.


Idag har jag varit en runda på stan, sen så har jag varit hemma och städat lite. Rensade bland annat bort sju nagellack. Nu har jag bara 30 kvar.    Håller på att tvätta nu, har precis ätit middag också. Så om 26 minuter börjar hockeyn också, wiiiie! Synd bara att Djurgården åkte ner, men dom kommer upp snart det är jag säker på.    Måste packa ikväll också. Mitt liv har blivit rätt stressigt för tillfället. Haha? Hur då som?

 

Av Fanny Svensson - 13 september 2012 13:39

 

Älskar att locka håret, det blir oftast så bra!   Har ätit lunch nu, ska försöka ta mig ut på en pw. Måste verkligen komma ihåg att åka ut och köpa blommor också.. Får inte glömma det! Tänkte försöka städa ikväll, ska upp jätte tidigt imorgon. Pappa ska ha skjuts till tåget, han ska åka utomlands nu igen. Får se om jag kan ta mig iväg på nån resa snart eller om det är helt omöjligt. Mamma och mina brorsor ska iväg om 3 veckor. Är rätt sugen på att dra iväg jag med. Funderar varje dag på om jag ska sola solarium, nej tänker jag sen. Åker hellre utomlands även om det kostar lite mer. Det är så värt det!    Fast vill nog inte åka riktigt än, för nu är det fint väder i Sverige. Så kan vänta tills kylan och regnet kommer.

Av Fanny Svensson - 13 september 2012 11:57

 

Blommor är så fina, tänkte åka och köpa ännu flera. Köpte fyra för någon dag sedan... Man kan aldrig få för många blommor!   

Av Fanny Svensson - 13 september 2012 11:44


  Bäddsoffan vi köpte i somras. Den var inte lätt att få ihop kan jag säga... Men den är värd det, för det är mer som en riktig säng än en bäddsoffa..!  


 

Köpte ett litet skåp som man kan ha alla pärmar och sånt i.. Tråkiga saker helt enkelt!


Tänkte ta mer bilder på lägenheten någon dag.

Presentation


Welcome to my page

Translate

Fråga mig

13 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggerfy

Länkar

RSS

Bloggportalen

Lucky Charms Rainbow

---


Ovido - Quiz & Flashcards