fannysvensson - Welcome To My Page

Alla inlägg under augusti 2015

Av Fanny Svensson - 12 augusti 2015 17:32

Ligger på sjukhus. Haft så ont att jag nästan kräkts. Nu väntar jag på provsvaren.

Av Fanny Svensson - 12 augusti 2015 12:04

Har målat ett zebramönster på tre canvas. Ville ha något eget på väggarna. Behöver inte vara egen målat men det ska vara unikt. Förstorar gärna bilder som jag tagit själv också. Det gör hemmet mer personligt.

Jag är väldigt missnöjd med mitt mönster egentligen men det får hänga där tills jag får nya idéer.

Av Fanny Svensson - 11 augusti 2015 12:53

Idag har jag noll energi, men samtidigt är jag rastlös (en riktigt dålig kombo). Jag vill göra tusen saker samtidigt som jag inte ens har orken att göra en sak just nu. Det är jätte jobbigt. Förut har jag alltid också kännt att jag vill göra tusen saker och sen att ha dom gjorda har varit roligt och skönt. Vill ha det så igen när man känner att man orkar alltså, så man får ut något av det. 



Funderar på att gå och lägga mig igen. Vet att det kommer både bra och dåliga dagar. Men dom dåliga dagarna måste jag ta och jag vet att dom kommer att minska!   



 

Av Fanny Svensson - 11 augusti 2015 07:55

Den här ljuslyktan kan man både ha stående och hängande. Den finns i alla möjliga färger och kostar bara 29 kronor på Kaap i Birsta.

Jag köpte den som är på övre bilden. Min älskling köpte i två olika nyanser som står på bordet.

Jag kommer att åka tillbaka och köpa flera. :)

Av Fanny Svensson - 10 augusti 2015 20:34

Jag har två kaniner och det är två killar. Han som är svart heter Skalman och han som är ljus heter Lille Skutt. Skalman är den som är mest social av dom.

Jag har gjort en kategori här på bloggen för dom. Så kommer väl att uppdatera hur det går med dom ibland. :)

Av Fanny Svensson - 10 augusti 2015 16:05

Idag är det ny vecka. Har fyllt i en massa papper och sånt igår och idag. Har även nytt abonnemang på telefonen, fast det är fortfarande Halebop men nu minns jag inte vad det nya heter. Vet bara att det blev billigare.


Mitt gymkort på Ego går ut i dagarna och det är absolut inget jag vill förlänga. Nu lutar det på att köpa hem grejer och träna hemifrån istället. Mycket effektivare träning blir det. 



Köpte ett årskort när jag sålde Svarten för att jag inte skulle bli så rastlös. Men det blev inte riktigt så. Jag var förkyld aug- feb för att kroppen var så stressad så orkade inte immunförsvaret med att få bort förkylningen tråkigt nog. Jag kunde träna ibland ändå, men orken fanns inte eftersom jag kraschade i november också. Det har varit ett tufft år men jag känner att jag är på väg tillbaka. 


Av Fanny Svensson - 9 augusti 2015 23:34

Nu är helgen slut igen. Tiden går så sjukt fort så man hinner knappt med att andas, nä det gör jag men tiden går fort i alla fall. 

 


Igår var jag hos älskling som hade Elin och Peder på middag. Eller Peder fick laga maten som var riktigt god.

Först blev det friterad abborre med en god sallad. Sen grillade vi lamm som vi åt med potatis och morötter som hade varit i ugnen + salladen. Sist åt vi hemmagjord glass med smak av hallon och kardemumma och till det så åt vi friterad brieost. Allt var så sjukt gott!! Trevligt sällskap, bra mat, sen sällskapsspel. Kan det bli bättre?


 

Riktigt trevlig kväll, men sen så jobbade älskling natt så då åkte jag in till Stadshuset och gjorde Jossan sällskap. Det blev en bra kväll, men sen blev jag jätte trött så fick åka hem och lägga mig. Höll igång hela dagen och det var inte så smart, jag kände att huvudet fick ta lite stryk men så kommer det att bli ibland. Fick en lugnare söndag som tur var... Även om det händer mycket nu för mig hela tiden (precis så jag håller huvudet över ytan) så känns det ok, jag börjar hitta en bra balans och jag känner att energin är på väg tillbaka. Jag är mycket bättre nu än i våras.  


Hoppas att ni har haft en trevlig helg!   

Av Fanny Svensson - 9 augusti 2015 01:32

Jag tänkte fortsätta här och visa mina fynd från Boohoo.com. Jag älskar kläderna och kommer snart att beställa mer. Det kändes kul att få så mycket kläder för pengarna. Hade jag handlat på en butik i Sverige så hade jag fått typ en-två klänningar. Men för under 600 kr fick jag jeans, högklackade skor, tre klänningar, ett hårband med blommor och fem stycken ringar. Inte så dåligt tycker jag..   


 


 


Det jag inte tog kort på igår tog jag idag. Det var två klänningar till som jag glömde eller hann inte riktigt med..


 

En mönstrad vanlig som man kan ha både till fest och vardags. Ni hittar klänningen här. Den kostar 69 kr, men det är fri frakt över 400 kr annars är det 80 kr. Sidan har så mycket annat snyggt så ni hittar säkert något. 

 

Köpte även en vanlig svart festklänning för 164 kr. Den hittar ni här. Den här kommer jag att använda mycket känner jag redan nu. 

Presentation


Welcome to my page

Translate

Fråga mig

13 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggerfy

Länkar

RSS

Bloggportalen

Lucky Charms Rainbow

---


Ovido - Quiz & Flashcards