fannysvensson - Welcome To My Page

Alla inlägg under mars 2015

Av Fanny Svensson - 11 mars 2015 13:15

Härligt väder idag. Ska passa på att vara ute såna här dagar. :)

Av Fanny Svensson - 10 mars 2015 19:44

Jag har aldrig hittat en riktig kärlek på nätet, men visst har det hänt att jag har träffat någon som jag lärt känna på sociala medier för typ 8-10 år sedan. Men jag träffade aldrig någon som passade mig för att vi var på olika stadier i livet kan man säga...


Många vänner till mig har hittat kärleken på olika dejtingsajter. Jag har aldrig varit medlem på någon riktig dejtingsajt, för jag tycker det är lättare att träffa människor IRL första gången. Många personer skriver att dom är mycket bättre än vad dom egentligen är. Inte för att det är fel med att ha ett bra självförtroende men man behöver inte skriva att man är kung från början. Man kan istället skriva en ärlig text om sig själv med rättvisa bilder (så att man inte hamnar i ett chocktillstånd när man ser personen IRL). Man måste vara ärlig mot sig själv för annars träffar man aldrig någon seriös partner.


Jag tycker att dejtningsajter är bra för människor som är ensamma och blyga. Såna som har svårt att ta för sig i det riktiga sociala livet. Skulle jag bli singel nån gång så skulle jag inte bli medlem på någon dejtingsajt. Jag är alldeles för social och har väldigt svårt att skriva. Vad ska man fråga? Vad får man fråga? 

 

Fast det kan vara svårt att hitta kärleken utanför nätet nu. Förr träffades många genom att dom gick ut och dansade. Nu står folk och stirrar ner i mobilen. Så det kanske är lättare på en dejtingsajt då fokus är på att träffa någon.

   

Av Fanny Svensson - 10 mars 2015 11:46

Det skimrar så fint och är beroendeframkallande. Från Victorias Secret. En bra present att ge bort till någon tjej.

 

Av Fanny Svensson - 6 mars 2015 11:35

Så skönt att sitta vid stranden och dricka läsk. Med bästa William dessutom. Sköntatt vi får egen tid tillsammans.

Gillar Fanta Limon nu!!  

Av Fanny Svensson - 6 mars 2015 11:29

Så härligt här. Jag skulle kunna stanna här föralltid.   

Av Fanny Svensson - 4 mars 2015 14:33

GUESS What? ?

Av Fanny Svensson - 4 mars 2015 14:32

Imorgon flyttar vi in i lägenheten i Puerto de mazarron. Love it! ?

Av Fanny Svensson - 2 mars 2015 19:14

Jag har så många gånger velat inreda mitt drömbadrum, men det kostar så mycket om jag skulle göra allt som jag vill göra för att det ska bli mitt drömbadrum. Jag vill ha det ljust men gärna med lite kontraster.

Viktigast är faktiskt detaljerna. När pappa gör om badrum i sina lägenheter så brukar jag få vara med och välja om jag inte gör det för personligt. Gör man det för personligt kanske inte någon annan tycker om det. Inte för att jag har någon speciellt ful smak men det är ett väldigt personligt rum faktiskt.

Det är svårt att hitta bra kvalitets produkter för det finns så många oseriösa ute på marknaden. Det finns en sida som heter http://www.inr.se och dom har väldigt fina och framförallt bra kvalitet.

Nedanför kan ni få se hur mitt gamla badrum såg ut och det fick jag bestämma allt utom golvet. Ett annorlunda inlägg om inredning och jag hoppas att ni gillar det.

Presentation


Welcome to my page

Translate

Fråga mig

13 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggerfy

Länkar

RSS

Bloggportalen

Lucky Charms Rainbow

---


Ovido - Quiz & Flashcards