fannysvensson - Welcome To My Page

Alla inlägg under februari 2014

Av Fanny Svensson - 23 februari 2014 21:41

 

Har precis ducshat ensam, så sparade inte på vatten.    Använt mig av den där hårbortagningskrämen från Sri Lanka på benen denna gång. Den är inte så jätte bra utan man måste gnugga för att håret ska lossna. Så körde bodyscrub och har smort in mig en body lotion. Så huden är jätte len nu och så luktar jag gott (papaya). Vet inte vad jag tycker om krämen, men på benen var den inte så bra. Fast på ögonbrynen funkar den super.   


Red lite dressyr idag, men inte så länge. Det är jätte varmt ute men det blåser rätt så mycket. Apache gick i en väldigt bra form och var väldigt mjuk i kroppen. Det var jätte kul att det går så bra. Han ska få vila imorgon eller på tisdag istället, vet inte hur det blir. Tänkte gå och lägga mig nu! Godnatt.

Av Fanny Svensson - 23 februari 2014 16:03

Nu förstår jag varför Sverige spelade som dom gjorde. Att få veta att en lagkamrat är dopad precis innan en OS-final gör nog att man inte kan göra sitt bästa. Speciellt inte då han har varit så bra. Tycker det är tråkigt att man är dopad när man håller på med idrott och är förebild för många yngre. Man har ett ansvar att kolla upp alla mediciner man stoppar i sig och när man är på den där nivån så måste man verkligen se upp för vad man äter. 

Av Fanny Svensson - 23 februari 2014 15:01

Det verkar vara kört nu.. ;/ Sverige ligger under med tre noll.

Av Fanny Svensson - 23 februari 2014 12:24

Igår blev en lugn kväll. Satt och kollade på Melodifestivalen hos pappa, men tyvärr var alla som med riktigt stora skämt (deras låtar och framträdanden). Det är inget personligt mot dom som var med utan det är inte min smak av musik. Jag var lite dum som kollade kanske då jag inte ens gillar schlager.   


Idag är det OS hockeyfinal så jag sitter klistrad i soffan. Sverige ska vinna, men jag är lite osäker då alla tre som dömer är kanadensare. Spelar Sverige bra så borde dom vinna och jag hoppas att det blir en rättvis match.  


Jag hade tänkte rida på dagen men det får bli imorgon. Han får vila idag då det är skoning ikväll. Viktigt att lägga in vilodagar, men det är svårt när det går så bra.   


Vilka roliga smileysar det finns här.    Jag älskar dom!   

Av Fanny Svensson - 22 februari 2014 23:36

Jag hade långt hår, men när jag blonderade håret varannan vecka så blev det slitet och jag fick klippa mig kort tyvärr. Jag skötte inte om mitt hår och det var så tråkigt att behöva klippa av sig allt. Sparade ut håret med min naturliga hårfärg (färgning sliter ju på håret och jag kommer säkert färga det konstant när jag bli gråhårig). Så jag vill fortsätta med min naturliga färg så länge som möjligt.


Jag tvättar håret ca 2-3 dagar i veckan och när det behövs.  När håret är nytvättat och fuktigt lägger jag i ett medel från L’ANZA i längderna och absolut inte i hårbotten (se bild).
När topparna ser torra och hemska ut så lägger jag i min hårolja (se bild). Det gör jag ungefär fyra- fem dagar i veckan.  

 

Jag låter alltid håret lufttorka. Jag plattar/lockar håret väldigt sällan. Om man värmer håret så är det viktigt att ha värmeskyddande medel i håret innan man sätter igång. Jag borstar aldrig håret om det är blött. Fråga din frisör om ett schampo, balsam och inpackning som passar din hårtyp. Det är viktigt med rätt produkter, man kan köpa många hårvårdsprodukter här på Bellbox. Jag har rätt slitet hår nu och måste klippa mig snart som ni säkert ser på bilden, eller det syns inte jätte väl på bilden men det är slitet.

 

Av Fanny Svensson - 22 februari 2014 22:19

Ikväll har jag syndat som bara den. Kommer säkert upprepas någon gång, men det kommer att ta ett bra tag kan jag lova er. Jag åt en massa chips och drack läsk!?! Känner mig inte direkt fräsch nu kan jag meddela er. Speciellt inte när jag läste på min mail att jag hade fått en förfrågan om ett fotouppdrag. Känns som jag ville tacka nej då det var fashion bilder (tajta klänningar), men ska fundera tills imorgon tänkte jag. Skulle vara grymt kul att komma igång igen. Måste äta 100 % hälsosamt och träna lite, känner mig verkligen ur form just nu.. Får väl höra när det skulle vara, men har jag 14 dagar på mig så är det lugnt. Jag har jätte lätt för att gå upp och ner i vikt. Är faktiskt jätte taggad på att skaffa gymkort och köra stenhårt. Vill bli topptränad och bli fräsch för min egen skull. Just nu känner jag mig lite för stor (som jag ser det). Vet att vissa tycker att jag är smal, men det är för dom. Alla har sina egna mål och det är viktigt. Jag tänker inte bara komma igång för att det är sommar snart. Jag har högre mål än så. 

 


Presentation


Welcome to my page

Translate

Fråga mig

13 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggerfy

Länkar

RSS

Bloggportalen

Lucky Charms Rainbow

---


Skapa flashcards