fannysvensson - Welcome To My Page

Alla inlägg under mars 2013

Av Fanny Svensson - 14 mars 2013 10:01

Helt sjukt. Vet att jag inte ska gå in på Nelly. Som vanligt hittade jag en massa jag ville köpa, vet inte hur jag kom in på sidan så jag har portat mig själv där? Hahah. Det kanske är ett tecken på att jag måste köpa...   Kan ju inte bara tänka på hästen, hon får ju nya skor varannan månad för över 1000 kr. Jag fick senast nya skor i oktober. Nån rättvisa måste det väl vara?

Av Fanny Svensson - 13 mars 2013 23:49

Sminkbordet fick sig en omgång. :D

Av Fanny Svensson - 13 mars 2013 22:23

Jag känner mig som världens mest ensamma människa just nu.. Som tur är så är det bara så tills på måndag, då kommer min sambo hem igen. Han åkte idag vid 10.00 imorse, det känns redan som jag har fått paniken och börjat städa för jag blir rastlös när jag är själv. Minns inte ens när jag var själv sist?? Har bott med honom nu i snart fyra år och innan det bodde jag med Jossan. Innan det bodde jag hemma hos pappa, fast hade det lite avskilt från resten av huset. Men jag trivs inte själv tror jag, jag vill prata 24/7. Men jag märker hur effektiv jag är då jag "bor" själv nu. Ville ju renovera hemma då han är borta för jag vill inte ha det tråkigt..


Önskar att jag bara kunde luta mig tillbaka i soffan och somna in där typ.. Hur det ska gå och sova själv är en annan femma. Tänkte kanske sova i bäddsoffan så det blir lite trångt. Tror jag tänker mer om jag har en massa plats över??

Av Fanny Svensson - 13 mars 2013 20:32

Inget kan stoppa mig :D

Av Fanny Svensson - 13 mars 2013 19:25

På Indiska idag.. Två ljuslyktor och en löpare. Har mina lila doftljus i lyktorna, såg att ja måste köpa nya ljus snart också! :)

 

Av Fanny Svensson - 10 mars 2013 12:38

Kom på att jag typ aldrig använder mitt smink. Så jag gjorde det idag..

       


:)

Av Fanny Svensson - 7 mars 2013 10:52

 
  

I livet går man igenom olika stadier. Jag har gått igenom att bara få vara barn och leka. Jag har gått igenom att bara tänka 110% på mig själv. Jag har gått igenom att bara leva i nuet.
Där jag är just nu trivs jag väldigt bra. Jag har en underbar pojkvän, en snäll häst (rätt ofta), en lycklig och frisk familj. Det känns som att allt rullar på bra för tillfället och det känns riktigt skönt faktiskt!

Mycket har jag tagit förgivet, men efter att ha flyttat hem till Sverige igen så har jag börjat uppskatta saker som jag inte tänkte på tidigare. Det är skönt att ha nära till tryggheten.


Jag har nog ändrats en del. Tycker inte det är lika kul att festa längre, varför vara ute och träffa okända människor som gör allt för att nypa dig i baken och försöker få dig att dricka en massa mera drinkar för att dom tycker att du blir lite "roligare" då? Då är jag hellre hemma med mina vänner eller familj och bara umgås. Jag var själv ute och festa en del för några år sedan, gjorde det mycket för att mina vänner gjorde det. Jag blev aldrig lycklig av det? Jag får inte ut något att att dricka en massa sprit. Har växt ifrån det där. Nu dricker jag det jag tycker är gott i små mängder. Helt ärligt så kan det inte finnas någon som gillar tequila, det dricker dom bara för att bli fullare och lite mera sliskiga? Det är tragiskt att vissa människor verkligen förgiftar sig.. Jag har också gjort det, men känner att det inte alls är min grej.

Av Fanny Svensson - 3 mars 2013 11:29

Sitter som varje år och kollar på Vasaloppet. Det "roliga" eller det kanske mest tragiska är att jag alltid sitter med choklad eller chips till. Jag tänker på hur hemskt dom har det. Jag har tävlat i längdskidåkning då jag var ett litet barn. Så ligger alltid och njuter just för att jag inte är med själv. Vet att det låter lite knäppt, men jag gillar att vara ute och gå. Men längdskidåkning haar jag verkligen tappat suget för helt!!   


Presentation


Welcome to my page

Translate

Fråga mig

13 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggerfy

Länkar

RSS

Bloggportalen

Lucky Charms Rainbow

---


Ovido - Quiz & Flashcards