fannysvensson - Welcome To My Page

Alla inlägg under mars 2011

Av Fanny Svensson - 18 mars 2011 10:13

Igår blev det lite shopping också...

 


Lite nya skor är aldrig fel..?

     

Inte underkläder och alkohol heller?

 

Blev även hårspray, bomull, kam och en ny ögonbrynspenna. Köpte även schampoo och balsam, men det har jag inte tagit någon bild på.


Ikväll ska jag räkna ut vad jag shoppat för sista månaden. Jag är rädd för att det är över 7000 kr. Jag är helt besatt av att köpa nya saker hela tiden....   

Av Fanny Svensson - 18 mars 2011 09:45

Den flicka du kallade fet, hon svälter sig och har förlorat över 15 kg. Pojken du sa var dum, han har inlärningssvårigheter, han studerar 4 timmar varje natt. Den flicka du sa var ful, hon tillbringar timmar att sätta på smink i hopp om att folk kommer att gilla henne. Pojken du tog krokben på, han blir misshandlad hemma. Det är inte alltid folk är som du tror. Sätt detta som din status om du är mot mobbning.

Av Fanny Svensson - 17 mars 2011 09:59

Men det gör inte så mycket, jobbar 11-13 bara över lunchen. Sedan åker jag till Sverige och på vägen dit stannar vi och bowlar.   Skulle ha jobbat på söndag, men Jihad tog mitt pass. Väldigt snällt, då kan jag köra all in på lördag. Ska in till Oslo och festa!   


 


   


Fast så här mycket ska jag nog inte dricka. På dom här bilderna har det blivit lite för mycket ser det ut som. Bjuder på dom eftersom att det snart är helg. Så här ska inte ni bli ihelgen. Lovar ni mig det, mina kära bloggläsare? 

Av Fanny Svensson - 16 mars 2011 21:30

Sjukt sliten. Jag vill sova. Jag villa hinna göra mycket innan jag jobbar igen på fredag klockan 12.00 Vill möblera om, vill kasta ut massor av kläder och bara pressa in nya fina vårkläder. Och i morgon ska vi bowla, det ska bli så skoj! Jag har väldig speciell teknik. Som på Filippinerna samlades det folk och kollade på mig. Det händer rätt ofta att jag ramlar också...


Ska till Sverige i morgon eller egentligen inte Sverige eftersom Svinesund halvt är norskt enligt mig. Har precis ätit middag. Snart blir det sängen!


Av Fanny Svensson - 16 mars 2011 00:39

Kan inte somna. Har försökt i två timmar nu. Sjukt jobbigt, läser lite ur boken nu. Har läst ut min gamla bok maskarna på carmine street som Håkan Nesser har skrivit. Den var lite trög, men den slutade bra tyckte jag. Så den är värd att läsa. Många böcker är sega innan man kommer in i dom, men ofta är dom bra. I alla fall dom jag läser.


Nu läser jag Snabba cash som är skriven av Jens Lapidus, har läst halv boken tidigare en gång. Hade bara lånat boken då, men sen skulle jag åka bort i 3 månader så jag lämnade igen boken då. Sen såg jag filmen och nu ska jag läsa hela boken. Jag älskar verkligen filmen. Så jag hoppas verkligen att boken är bra.


Ska läsa lite till innan jag försöker mig på att sova igen...

Av Fanny Svensson - 15 mars 2011 13:03

 

Min nya parfym, luktar rätt starkt men gott. Älskar den!      Köp den om du vill lukta gott!   

Av Fanny Svensson - 15 mars 2011 12:34

Dagen är räddad! Fick nyss ett mail:

Hej! Mitt namn är Marcus Andersen och har snart premiär för mitt företag som kommer sälja Bershka, Pimkie och New look kläder som ej finns i Sverige, tills nu!


Bershka och Pimkie är absolut det bästa kläderna jag vet. Och nu öppnar det i Sverige. Det kan inte bli bättre, jag måste tillbaka till Sverige då det öppnar.


Eller så anställer jag någon som åker och shoppar där åt mig och kommer hit med sakerna? Det är i alla fall sjukt nice. Wooohoo!

Presentation


Welcome to my page

Translate

Fråga mig

13 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggerfy

Länkar

RSS

Bloggportalen

Lucky Charms Rainbow

---


Skapa flashcards